OM OS

Hvad er AMAZING?

Vi skaber en pris revolution i smykker industrien - og vi gør det i de fedeste butikker nogensinde!

I årtier har høj indtjening, mellemmænd, store organisationer og ekstreme marketing budgetter holdt smykke priserne urealistisk højt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at ændre det!

AMAZING Kollektioner - AMAZING priser!

"Value for Money" har været mantraet for forbrugerkøb i det seneste årti, men af en eller anden grund er smykke industrien ikke blevet påvirket af denne tendens. Indtil nu!

     Tusindvis af klassiske, trendy, unikke, vintage og smukke designs!
     Alle smykker i vores butikker koster fra 100 kr.
70% af Kollektionen koster under 350 DKK 

Vores mission er at sælge flere vare til billigere priser ved at sælge Cool, trendy og unikke smykke design i Sterlingsølv og Guld til priser 50, 60, 70 Procent lavere end alle andre butikker!

AMAZING produkter - den ægte vare!

Alle vores stykker og kollektioner produceres på fine smykker faciliteter. Vi bruger Sterlingsølv og guld. Alle vores sten er Kubiske Zirkonia, men vi har også Kollektioner med diamanter og perler.

Lave priser kommer ikke på bekostning af kvalitet! Amazing smykker er den ægte vare!

AMAZING butikker!

Vores butikker er cool, klub-lignende og frisk inspireret af de nyeste tendenser inden for butiks design, natklubber og saloner. Vores værtinder, The Amazing Crew, er altid klar til at hjælpe og give deres egne synspunkter, og vi forsøger altid at have nye designs og kollektioner på hylderne.

Vores musik i alle vore butikker World Wide er en Amazing Playliste og er sat sammen af ​​lokale og internationale DJ’s - kun med lækre Deep House beats og de nyeste lyde.

Vi ønsker at ændre verden en lille smule. Kom med os!

We want to change the world a little bit. Join us!

RIP OVERPRICED JEWELRY !!!

#AMAZINGJEWELRY