Ofte stillede spørgsmål

 • Ægte smykker ?

  Amazing jewelry sælger kun ægte smykker, alle amazing jewelry smykker er lavet af .925 Sterlingsølv og vi anvender ALDRIG blandings metaller.  

 • Hvad er .925 sterlingsølv ?

  Sterlingsølv er en legering af sølv og indeholder 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller.
  Det er de "andre metaller" - som oftest kobber, der gør sølvets hårdhed godt at arbejde med ifht. fremstilling af smykker.

 • Nikkel allergi ?

  Amazing Jewelry sælger kun Ægte og Nikkelfri Smykker !

 • Hvad er kubiske zirkonia ?

  Cubic zirconia (også kendt som CZ) ligner en diamant krystal med sin glans og klarhed, men det er en syntetiseret (menneskeskabte) krystallinsk materiale. Det er farveløst, hårdt, og 100% fejlfri. En kubisk Zirkon ligner til forveskling en rigtig Diamant, og er et pris mæssigt overkommeligt alternativ til diamanter. Den kan laves i forskellige farver for at simulere de forskellige farver af diamanter.

  Kubiske zirconia begyndte at blive produceret i 1976 På grund af sin diamant-lignende kvaliteter, lave omkostninger, og den samlede holdbarhed. Kubiske zirkoner er et mineral, der bruges som en diamant erstatning og er almindeligt i smykke fremstilling.

 • Hvad betyder stemplet i smykkerne ?

  Stemplerne i smykkerne er din garanti for at produktet overholder danske lovgivning. Alle smykker af ædelmetaller skal stemples med henholdsvis navnestempel og holdighedsstempel. Ædelmetalkontrollen i Danmark holder register over navnestempler. Man skal her søge og få godkendt sit navnestempel. Navnestemplet for Amazing Jewelry er - AJE Holdighedsstemplet indikerer hvor meget ædelmetal der indgår i produktet. I sterling sølv indgår 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller. Holdighedsstemplet er derfor .925.

 • Guldbelægning ?

  Sildes guldbelægningen af, Ja over tid ville guldbelægning slides af, men hos Amazing Jewelry belægger vi vores smykker 3 gange med 18 karat guld, hvilket gør at vores belægning holder meget længer end andre på market, for at dine smykker holder længs muligt se vores Produktpleje.

 • Hvilken ringstørrelse skal jeg bruge ?

  Ringstørrelser kan variere meget alt efter hvilket målestok man vælger at bruge se vores Ringsize guide, for at finde den helt rigtig ring størrelse til dig 

 • Hvilken længde halskæde skal jeg vælge ?

  Hvilken længde halskæde skal du vælge, her har du en Halskæde guide så du kan se hvor langt ned på brystet de forskellige længder går til. 

 • Kan jeg bytte min smykker i fysiske forretninger ?

  kan jeg bytte køb på web i de fysiske forretninger, nej alle retuneringer af køb via Web skal sendes til
  Amazing Jewelry Webshop Cityringen 6 / Lok 62 2630 Taastrup. for yderligeren info se Retunering

 • Kan jeg få pakket smykkerne ekstra smukt ind feks. til gave  ?

  Hos Amazing Jewelry har vi fået lavet 2 størrelser smykkeskrin, i indkøbskurven er der mulighed for at tilvælge, en smykkeæske, ydermerre kan man vælge hvilke smykker der skal pakkes ind i æsken, og resten kan evt pakkes ind i et yderligere smykkeskrin, den resterende bestillingen vil automatisk blive pakke som en alm ordre.

 • Hvor mange butikker har amazing jewelry ?

  Amazing Jewelry har 5 butikker i danmark Strøget, City2 (Copenhagen designer Outlet), Glostrup Shopping Center, helsingør (gågade) og Vejle og så har vi 30 butikker i 20 andre lande 

 • Hvilken smykker forhandler Amazing Jewelry?

  Amazing jewelry forhandler kun vores egne smykker, vi har smykke scout i hele verden, og har derfor altid de nyeste trends inden for smykke verden. 

 • Hvor tit får i nye smykker ?

  Amazing Jewelry er atypiske inden for smykke verden, hvor andre smykke forretninger typisk får nye vare, og udskitfning af kollektioner 4 gange om året, bestræber vi os på at få nye vare hver 3 uge, hele året rundt for at gi vores kunder en ny oplevelse hver gang de træder ind i en Amazing butik, lige meget hvor i verden eller om det er på nettet.  

 • Hvad koster fragten ?

  Prisen på fragt afhænger af valgt leveringsmetode og varemængden. Men den løber fra 0kr (altså gratis) ved køb over 250 kr. og til 75kr. (Amazing jewelry ligger INGEN ekstra omkostninger oven på fragten)  

 • Hvornår bliver pengene trukket på min konto ?

  Pengene trækkes først fra din konto når ordren er afsendt, du kan endvidere være sikker på at der aldrig vil blive trukket et større beløb end det afgivne ordrebeløb. På dit kontoudtog står der Amazing Jewelry web

#AMAZINGJEWELRY